fbpx

Projekti

Turistička agencija KUNA putovanja, Osijek

Najveći izazov ovog projekta bio nam je stvoriti novu dimenziju prirode u simbiozi s komadima dizajnerskog namještaja. Željeli smo postići dojam kao da su naši stabilizirani paneli oduvijek prirodno isprepleteni s luksuznim namještajem odabranim za prostor agencije.

U galeriji pogledajte kako smo osmislili i realizirali našu viziju:

Axmann Caffe, Osijek

Znamo koliko je važno da se u omiljenom kafiću osjećate kao kod kuće, zato nas je i iznimno razveselila ova suradnja gdje smo pomogli ostvariti taj topli ugođaj. Stabiliziranim panelima u obliku traka smo slijedili vertikalnost zidnih elemenata u nizu čime su se uspješno naglasile različite teksture u prostoru. 

U galeriji pogledajte kako smo proširili našu zelenu priču:

House U, Osijek

Klijentica nam je došla s početnom idejom i praznim prostorom, prepustila nama proces dizajniranja i uspješno smo ostvarili naš najdraži privatni projekt dosad! Glavni izazov ovog projekta bio je uklopiti izražajnu tapetu i masivne komade namještaja uz opuštajući kutak predviđen za fotelju s ambijentalnom rasvjetom. Stvorili smo interesantnu zidnu strukturu gdje je naglašena geometrija letvica ublažena trodimenzionalnošću i prirodnošću zelenila.   

U galeriji pogledajte kako smo osmislili i realizirali početnu ideju:

TehnoFilter, Beli Manastir

Vlasnici tvrtke iznimno su posvećeni održivosti i okolišnim pitanjima, željeli su svoje djelovanje pretočiti i u dio interijera namijenjen klijentima tvrtke. Glavni motiv koji se provlači kroz ova dva rješenja je logotip tvrtke koji simbolizira prozračnost, a s našim smo zelenilom i bijelim detaljima htjeli naglasiti vodeće principe ove tvrtke.

U galeriji pogledajte kako smo osmislili i realizirali našu viziju:

Ljekarna za velike i male, Osijek

Nije uvijek lako pronaći balans između poslovnog prostora koji treba imati svoju funkciju te ugodnog prostora u kojem kupci vole boraviti.
Cilj pri dizajniranju nam je bio uspješno spojiti prostor Ljekarne za velike i male s dvije zelene oaze koje daju toplinu, prepoznatljivost i ugodnost prostoru. 

U galeriji pogledajte kako smo proširili našu zelenu priču:

Pivnica Broko, Osijek

Novom izazovu ozelenjavanja pristupili smo s ciljem stvaranja posebnog zelenog kutka za svakog gosta pivnice Broko. Kutka koji će potaknuti na širenje priče izvan okvira, koji će stvoriti prepoznatljiv doživljaj ovog ugodnog prostora. 

U galeriji pogledajte kako smo ostvarili našu zelenu priču: