fbpx

Projekti

Turistička agencija KUNA putovanja, Osijek

Najveći izazov ovog projekta bio nam je stvoriti novu dimenziju prirode u simbiozi s komadima dizajnerskog namještaja. Željeli smo postići dojam kao da su naši stabilizirani paneli oduvijek prirodno isprepleteni s luksuznim namještajem odabranim za prostor agencije.

U galeriji pogledajte kako smo osmislili i realizirali našu viziju:

House M, Osijek

Najviše volimo surađivati s klijentima tijekom projektiranja i samog izvođenja novih elemenata u prostoru, tada možemo na najbolji način uklopiti zelenilo da izgleda kao da je oduvijek pripadalo točno tom interijeru. Stroge, pravilne linije ogledala i okolnih elemenata omekšali smo šumskom temom zelenila u kojoj smo naglasili dubinu prostora koristeći polarnu mahovinu s visećim detaljima amaranta.

U galeriji pogledajte kako smo povezali naše vizije:

Axmann Caffe, Osijek

Znamo koliko je važno da se u omiljenom kafiću osjećate kao kod kuće, zato nas je i iznimno razveselila ova suradnja gdje smo pomogli ostvariti taj topli ugođaj. Stabiliziranim panelima u obliku traka smo slijedili vertikalnost zidnih elemenata u nizu čime su se uspješno naglasile različite teksture u prostoru. 

U galeriji pogledajte kako smo proširili našu zelenu priču:

House U, Osijek

Klijentica nam je došla s početnom idejom i praznim prostorom, prepustila nama proces dizajniranja i uspješno smo ostvarili naš najdraži privatni projekt dosad! Glavni izazov ovog projekta bio je uklopiti izražajnu tapetu i masivne komade namještaja uz opuštajući kutak predviđen za fotelju s ambijentalnom rasvjetom. Stvorili smo interesantnu zidnu strukturu gdje je naglašena geometrija letvica ublažena trodimenzionalnošću i prirodnošću zelenila.   

U galeriji pogledajte kako smo osmislili i realizirali početnu ideju:

Ondine, studio apartman & wine house, Zmajevac

Nekadašnji vinski podrum prenamijenjen je u prekrasan luksuzni studio apartman i vinariju s posebnim cigar barom raznovrsne ponude. Spoj rustikalnog i luksuznog vlasnici su željeli dodatno obogatiti zelenilom koje bi pratilo njihovu priču uređenja. Uz zidne smo panele u apartmanu i baru dodali i zelenilo oko podnog kamena koji je nađen prilikom rekonstrukcije podruma i dodatno ga naglasili prilikom prolaska prema vinariji u unutrašnjosti podruma. 

U galeriji pogledajte kako smo spojili naše dvije priče uređenja:

TehnoFilter, Beli Manastir

Vlasnici tvrtke iznimno su posvećeni održivosti i okolišnim pitanjima, željeli su svoje djelovanje pretočiti i u dio interijera namijenjen klijentima tvrtke. Glavni motiv koji se provlači kroz ova dva rješenja je logotip tvrtke koji simbolizira prozračnost, a s našim smo zelenilom i bijelim detaljima htjeli naglasiti vodeće principe ove tvrtke.

U galeriji pogledajte kako smo osmislili i realizirali našu viziju:

House S, Osijek

Vlasnici su nas uzbuđeno kontaktirali s idejom o zelenilu koje bi zaokružilo cijelu priču uređenja blagovaonskog prostora u novoizgrađenoj kući. Tražili su funkcionalno, a vizualno atraktivno rješenje s obzirom da imaju znatiželjne mališane koji vole istraživati sve što im dođe pod ruku. Osmislili smo zidne panele zelenila prema njihovim inicijalnim idejama, podebljali broj različitih vrsta zelenila i stvorili prirodnu kompoziciju koja privlači pogled.

U galeriji pogledajte kako smo proširili našu zelenu priču:

Ljekarna za velike i male, Osijek

Nije uvijek lako pronaći balans između poslovnog prostora koji treba imati svoju funkciju te ugodnog prostora u kojem kupci vole boraviti.
Cilj pri dizajniranju nam je bio uspješno spojiti prostor Ljekarne za velike i male s dvije zelene oaze koje daju toplinu, prepoznatljivost i ugodnost prostoru. 

U galeriji pogledajte kako smo proširili našu zelenu priču:

Pivnica Broko, Osijek

Novom izazovu ozelenjavanja pristupili smo s ciljem stvaranja posebnog zelenog kutka za svakog gosta pivnice Broko. Kutka koji će potaknuti na širenje priče izvan okvira, koji će stvoriti prepoznatljiv doživljaj ovog ugodnog prostora. 

U galeriji pogledajte kako smo ostvarili našu zelenu priču: