fbpx

O nama

Verdecor je mala tvrtka stvorena idejama krajobrazne arhitektice.

Želja za stapanjem unutarnjeg i vanjskog naša je misija u dizajniranju svih pojedinih komada iz kolekcije.
Vjerujemo da se prirodnošću svaki životni prostor može obogatiti potičući naša osjetila na nove doživljaje okoline, čak i ako smo fizički udaljeni od prirodnog okoliša.

Željom da našim kupcima ponudimo gotov proizvod u funkciji namještaja koji nema potrebe održavanja, naš je izbor konzervirano, stabilizirano bilje. Bilje prolazi kroz proces stabilizacije glicerinom i drugim prirodnim biljnim elementima koji omogućavaju i zadržavaju dugotrajan svjež izgled bez potrebe za održavanjem. Korištenjem biljnog glicerina u procesu stabilizacije naše su konzervirane biljke biorazgradive, pročišćene, bez potrebe izloženosti direktnom dnevnom svjetlu i bez potrebe zalijevanja.

 

Za naše proizvode koristimo mahovine (flat moss, ball moss, fern moss), lišajeve (reindeer moss) i biljke (grane eukaliptusa, paprati, bršljana, amaranta,…). Mahovine i lišajevi koje koristimo kao bazu svakom pojedinom komadu predstavljaju brojne dobrobiti za ljudsko okruženje. Prirodni su indikatori vlage i prirodna zvučna izolacija, a zbog svojeg su stabiliziranog stanja neprivlačni insektima.

Naša kolekcija pomno je osmišljena kako bismo vam ponudili kvalitetan moderni proizvod inspiriran prirodom, ujedno pružajući mogućnost da i vas uključimo u stvaranje vašeg biljnog komada namještaja.

 

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i informacije.

Upoznajte nas: