fbpx

Dizajn

Dizajn namještaja temelji se na jednostavnosti elegancije. Konstrukcijski čistih, dekorativnih linija i staklene površine izrađene od najprozirnijeg Ultraclear stakla, dizajnom se naglašava stilski identitet zelenila.


Željom da našim kupcima ponudimo gotov proizvod u funkciji namještaja koji nema potrebe održavanja, naš je izbor konzervirano, stabilizirano bilje. Bilje prolazi kroz proces stabilizacije glicerinom i drugim prirodnim biljnim elementima koji omogućavaju i zadržavaju dugotrajan svjež izgled bez potrebe za održavanjem. Korištenjem biljnog glicerina u procesu stabilizacije naše su konzervirane biljke biorazgradive, pročišćene, bez potrebe izloženosti direktnom dnevnom svjetlu i bez potrebe zalijevanja.


Za naše proizvode koristimo mahovine (flat moss, ball moss, fern moss), lišajeve (reindeer moss) i biljke (grane eukaliptusa, paprati, bršljana, amaranta,…). Mahovine i lišajevi koje koristimo kao bazu svakom pojedinom komadu predstavljaju brojne dobrobiti za ljudsko okruženje. Prirodni su indikatori vlage i prirodna zvučna izolacija, a zbog svojeg su stabiliziranog stanja neprivlačni insektima.
Kao podlogu zelenilu koristimo Ecopanel ploče koje su u potpunosti vodootporne, vatrootporne i iznimno lagane za rukovanje kada su prekrivene zelenilom. Zbog karakteristika stvaranja podloge bez prirodne zemlje, ovaj je proizvod u potpunosti antialergijski. 


MAHOVINE

LIŠAJEVI

MAHOVINE, LIŠAJEVI, BILJKE

BILJKE (s podlogom mahovine)

Metalna konstrukcija namještaja plastificirana je visokokvalitetnim Tiger prahovima za elektrostatsko presvlačenje čime je osigurana postojanost nijanse i površinskih efekata. U ponudi imamo sljedeće varijante praha:

GOLD (sjaj)

WHITE (mat)

SILVER (sjaj)

BLACK (mat)


S obzirom na sve komponente i mogućnost varijacija naših proizvoda, svaki je komad rađen po narudžbi te se po upitu i izradi ponude kupce informira o vremenu dostave.